Nyereményjáték beküldés

A Tetra Pak és az Auchan nyereményjáték: - 10 darab 100 ezer forint értékű Auchan ajándékkártya a nyeremény

Facebook Online Offline
A Tetra Pak és az Auchan nyereményjáték: -	10 darab 100 ezer forint értékű Auchan ajándékkártya a nyeremény

A TETRA PAK ÉS AZ AUCHAN KÖZÖS NYEREMÉNYJÁTÉKA A KÖRNYEZETVÉDELEMÉRT Ismerd meg a felelős erdőgazdálkodás védjegyét és nyerj értékes ajándékokat!

A Tetra Pak és az Auchan Magyarország Kft. szeptember 5-én közös, egy hónapig tartó nyereményjátékot indított azzal a céllal, hogy megismertessék a lakossággal a tejes és gyümölcsleves dobozokon található FSC® (Forest Stewardship Council®, vagyis Felelős Erdőgazdálkodás Tanácsa) logó mögötti tartalmat. A nyereményjátékban mind a 19 Auchan áruház részt vesz, valamint a tudatauchan.hu oldalon online játékokkal is találkozhat majd a közönség.

Vágd ki és nyerj!
Országosan, mind a 19 Auchan áruház (Aquincum Óbuda, Savoya Park, Soroksár, Szigetszentmiklós, Budaörs, Törökbálint, Pilis Solymár, Budakalász, Dunakeszi, Fót, Csömör, Maglód, Székesfehérvár, Szeged, Kecskemét, Szolnok, Miskolc, Miskolc Dél, Debrecen) részt vesz abban a nyereményjátékban, melynek keretében 10 db Tetra Pak csomagolásról kivágott FSC logó beküldésére kérik a vásárlókat.

A 10 db FSC® védjegyet beküldők között:
  • 10 darab 100 ezer forint értékű Auchan ajándékkártyát és
  • 5 darab 100 ezer forint értékű wellness hétvégét sorsolnak ki.
Mit kell tenni?
1. Keresd az üzletekben az FSC® logóval ellátott Tetra Pak tejes és gyümölcsleves dobozokat
2. Vágj ki 10 darab FSC® logót a dobozokról
3. Tedd őket egy borítékba
4. Írd rá a neved, címed és e-mail címed vagy telefonszámod
5. Küldd el nekünk a 1387 Budapest, Pf: 14. címre szeptember 5. és október 10. között.

Hol keressük az FSC® védjegyet?
Az Alföldi Tej, a Sole-Mizo, a Tolnatej, a Naszály Tej, valamint a Rauch, a Szobi, a BoldAgro és Sió-Eckes, vagyis a Tetra Pak minden magyar ügyfelének egyes termékein, emellett az Auchan szintén Tetra Pak csomagolású saját márkás termékein is megtalálható az FSC® védjegye.


A vásárlók az áruházláncban kihelyezett óriás italos kartondoboz maketteken, az Auchan akciós újságaiban és az áruházi hangosbemondón keresztül is kapnak információt arról, hogy mit jelent az FSC® védjegy.

Teszteld magad!

Párhuzamosan, két játékban is nyerhetnek a játékosok. A www.tudatauchan.hu oldalon egy online kérdőívet is elindítanak a szervezők, amelynek kitöltésével a látogatók jobban megismerhetik a védjegy jelentőségét és 100 darab 5000 Ft értékű Auchan ajándékkártyát nyerhetnek.

Mit jelent a felelős erdőgazdálkodás?

A felelős erdőgazdaságok védik az erdőket, céljuk, hogy megtartsák azok környezetvédelmi, társadalmi és gazdasági egyensúlyát. Ez azt jelenti, hogy a tanúsított erdőkben folyó fakitermelés minimálisra csökkenti az erdő növényeire, állataira és egyéb élőlényeire gyakorolt hatást, a helyi közösségek részesednek a gazdálkodás hosszú távú előnyeiből, az erdőgazdaságot pedig úgy tervezik és irányítják, hogy nyereséges legyen, de a megtermelt profit ne veszélyeztesse a jövőbeni faállományt, vagyis az erdő regenerációját, fenntarthatóságát. Az FSC logót viselő italos kartondobozok ilyen, felelős erdőgazdálkodásból és egyéb ellenőrzött forrásból származnak.
Kezdete:
2014. Szeptember 5., Péntek
Vége:
2014. Október 10., Péntek
Heti nyereményjáték hírlevél: csak add meg az e-mail címed és küldjük a nyereményjátékokat!
E-mail:
Oszd meg az ismerőseiddel is, hogy ők is nyerni tudjanak!
Ott vagyunk facebookon is, lájkold az oldalt és nem maradsz le a nyereményekről!
Hirdetés
Hirdetés