Nyereményjáték beküldés

Marslakócskák nyereményjáték: Légvár az óvodának a nyeremény

Facebook Online Offline
Marslakócskák nyereményjáték: Légvár az óvodának a nyeremény

Szavazz gyermeked óvodájára egy Marslakócskák termék megvásárlásával és nyerd meg az óvoda részére az 1 millió forint értékű játékvárat vagy a további értékes nyereményeket! A szerencsés szavazók megnyerhetik az 50 db Marslakócskák vitamincsomag egyikét!

Vásárolj a Játék időtartama alatt (2016. szeptember 1. és 2017. január 31. között) legalább egy, bármilyen Marslakócskák terméket és regisztrálj a Játékra, töltsd fel a termék vásárlásán található AP kódot és válaszd ki melyik óvodát támogatod a szavazatoddal! A Játékban való részvétel további feltétele, hogy a vásárlást igazoló eredeti nyugtát (Blokkot) a Nyereményjáték szabályban írtak szerint mutasd be a Szervezőnek. A nyertesek tehát minden esetben csak a blokk, bemutatásával jogosultak a nyereményre.

Minden AP kód feltöltése egy újabb esélyt jelent a sorsolás során!

A Játékban a Megbízó által forgalmazott, Magyarországon vásárolt valamennyi Marslakócskák termék részt vesz. (Marslakócskák Imunactiv, Marslakócskák Gummi Echináceával, Marslakócskák Szirup, Marslakócskák ImunoFORTE szirup, Marslakócskák Gummi, Marslakócskák Inulinnal, Marslakócskák Lactobacillus, Marslakócskák Omega3)
Kezdete:
2016. Szeptember 1., Csütörtök
Vége:
2017. Január 31., Kedd
Beérkezési határidő:
2017. Január 31., Kedd
Sorsolás:
2017. Február 15., Szerda
Nyeremény:
  • 3 * 1 000 000 Ft értékű (egy millió forint értékű) játszóvár. A játszóvár átadására nyertes intézmény területén 2017 2. negyedévében (az intézménnyel egyeztetve) kerül sor.
  • 10 csomag (intézményenként egy csomag) készségfejlesztő játékok maximum 50 000 Ft értékben
  • Összesen 50 db, egyenként maximum 5.000 Ft értékű vitamincsomag, melyet a regisztrált szavazók között sorsolunk ki. A vitamincsomagokat a Megbízó állítja össze a nyertesek számára!
Heti nyereményjáték hírlevél: csak add meg az e-mail címed és küldjük a nyereményjátékokat!
E-mail:
Oszd meg az ismerőseiddel is, hogy ők is nyerni tudjanak!
Ott vagyunk facebookon is, lájkold az oldalt és nem maradsz le a nyereményekről!
Hirdetés
Hirdetés