Nyereményjáték beküldés

Max Factor nyereményjáték: Limitált árnyalatú karácsonyi szemhéjpúder a nyeremény

Facebook Online Offline
Max Factor nyereményjáték: Limitált árnyalatú karácsonyi szemhéjpúder a nyeremény

A Max Factor False Lash Epic szempillaspirállal most megnyerheted az 1500 db limitált kiadású szemhéjpúder egyikét, amely segítségével angyali tekintetet varázsolhatsz magadnak!

Vásárolj legalább 1 db Max Factor False Lash Epic szempillaspirált a dm, Müller vagy Rossmann üzletekben, és Tiéd lehet egy limitált kiadású Max Factor szemhéjpúder, amellyel angyali tekintetet varázsolhatsz magadnak!

Regisztrálj mielőbb a vásárlást igazoló blokk AP kódjával és fotójával, mert garantált ajándékunkat csak az első 1500 feltöltő kapja meg!

Ahhoz, hogy részt vehess a Max Factor „Az angyali tekintet a nyerő!” nyerményjátékban, legalább 1 db Max Factor False Lash Epic szempillaspirált kell vásárolnod a dm, Rossmann vagy Müller üzletekben 2016. november 14. és december 31. között. Ezután már nincs más dolgod, mint regisztrálni az oldalunkra, és a vásárlás során kapott blokkon szereplő AP kód, valamint a blokkról készített fotó feltöltésével igazolni a vásárlást. Regisztrálj mielőbb, mert garantált ajándékunkat csak az első 1500 feltöltő kapja meg!

Smokey Eye Drama Kit 2in1 szemhéj- és szemöldökpúder – Sumptuous Gold árnyalat

A Smokey Eye Drama Kit a Max Factor első 4 ágyas szemhéj- és szemöldök palettája, amely egymással remekül harmonizáló árnyalatokat tartalmaz. Az exkluzív, kereskedelmi forgalomban nem kapható paletta örök klasszikus, arany és barnás árnyalatokat tartalmaz, amely szinte mindenkinek jól áll.

A három fényes és egy matt szín könnyen felvihető és egymással építhető. A matt árnyalatok nem csupán a szemhéj, hanem a szemöldök formázására is szolgál, hogy szemsminkünknek keretet adhassunk szemöldökünk kiemelésével.
Kezdete:
2016. November 14., Hétfő
Vége:
2016. December 31., Szombat
Beérkezési határidő:
2016. December 31., Szombat
Sorsolás:
2016. December 31., Szombat
Nyeremény:
Az első 1500 darab Játékos, aki sikeresen igazolta a Max Factor False Lash Epic termék megvásárlását, garantáltan kap egy darab exkluzív szemhéjpúdert (Smokey Eye Drama Kit 2in1 szemhéj- és szemöldökpúder Sumptuous Gold árnyalat)

A Max Factor kérdőívre helyesen válaszolók között kisorsolnak 1 db 20.000. Ft értékű Victoris Secret vásárlási utalványt.
Heti nyereményjáték hírlevél: csak add meg az e-mail címed és küldjük a nyereményjátékokat!
E-mail:
Oszd meg az ismerőseiddel is, hogy ők is nyerni tudjanak!
Ott vagyunk facebookon is, lájkold az oldalt és nem maradsz le a nyereményekről!
Hirdetés
Hirdetés