Nyereményjáték beküldés

Szabad Föld nyereményjáték: Rengeteg értékes tárgynyeremény

Facebook Online Offline
Szabad Föld nyereményjáték: Rengeteg értékes tárgynyeremény

Gyűjts össze 3 db Szabad Föld kupont + 1 db Szabad Föld Kalendárium kupont, küldd be borítékban, vagy nyílt levelezőlapon, és nyerj értékes ajándékokat!

A Szabad Föld lap 2016. október 7. és 2016. december 31. között megjelenő lapszámaiból Szabad Föld-kuponokat (a kuponokon egy-egy szimbólum látható) lehet és kell összegyűjteni úgy, hogy a játékos a játék végi sorsoláson nyereményhez juthasson. A meghatározott mennyiségű kuponokat: 3 db Szabad Föld-kupont és 1 db Szabad Föld Kalendárium-kupont a lapokból kivágva, majd egy borítékban összegyűjtve vagy egy levelezőlapra felragasztva (együtt: pályázat) kell eljuttatni a megadott beküldési címre. A 4 db kuponból 1 darab kupon JOKER-kuponnal is helyettesíthető. A JOKER kuponok a Posta szórólapokon találhatóak meg (a szórólapok a Szabad Föld Kalendárium népszerűsítését szolgálják, és kedvezményes előfizetésre adnak lehetőséget), melyek a Magyar Posta hivatalaiban kerültek elhelyezésre.

Egy játékos akár több pályázatot is összegyűjthet és beküldhet, hiszen minden egyes pályázat önállóan vesz részt a játékban. A beküldött pályázatok közül kézi sorsolással, közjegyző jelenlétében, a véletlenszerűség követelményeinek eleget téve lesznek kisorsolva a nyertesek. A pályázatok helyessége előzetesen ellenőrzésre kerül.
Helyesen pályázni 3 darab Szabad Föld-játékszelvénnyel és 1 darab Szabad Föld kalendárium játékszelvénnyel lehet. A 4 darab játékszelvény körül 1 darab JOKER kuponnal is helyettesíthető.
Kezdete:
2016. Október 7., Péntek
Vége:
2016. December 31., Szombat
Beérkezési határidő:
2016. December 31., Szombat
Sorsolás:
2017. Január 20., Péntek
Nyeremény:
  • 1 darab Tornádó típusú elektromos kerékpár
  • 1 darab Samsung UE 32 J5000 típusú televízió
  • 10 darab két éj két fő részére a Dráva Hotel Thermál Resort****-ban. Az utalvány a szállodával előre egyeztetett időpontban vehető igénybe.
  • 5 darab Szarvasi SZV 62407 típusú kávéfőző
  • 5 darab Philips HR 2100/00 típusú turmixgép
  • 5 darab Philips HD2392/00 típusú szendvicssütő
  • 5 darab Bosch TDA 2610 típusú vasaló
  • 5 darab Philips HR1604/90 típusú botmixer
  • 10 darab Szabad Föld ajándékcsomag egyenként 5000 forint értékben
Heti nyereményjáték hírlevél: csak add meg az e-mail címed és küldjük a nyereményjátékokat!
E-mail:
Oszd meg az ismerőseiddel is, hogy ők is nyerni tudjanak!
Ott vagyunk facebookon is, lájkold az oldalt és nem maradsz le a nyereményekről!
Hirdetés
Hirdetés