Nyereményjáték beküldés

ZEWA nyereményjáték: 5000 Ft értékű Zewa ajándékcsomag a nyeremény

Facebook Online Offline
ZEWA nyereményjáték: 5000 Ft értékű Zewa ajándékcsomag a nyeremény

Játssz és nyerj a Zewával! Vedd fel a harcot a „bacikkal”!

Tisztítsd meg az ország tömegközlekedési pontjait, gyógyszertárait és az iskolák környékét a térképen elhelyezett virtuális baciktól, amik egy létező ponthoz illeszkednek. Megfelelő távolságra állva tőlük kattints rájuk, így be tudod gyűjteni őket. 2 féle baci „szabadult el”: egy lila és egy kék. Ha befogtad őket, nincs más dolgod, csak keress egy, a Tesco Hipermarketek* környékén található „baci pusztító ” Zewa antibakteriális zsebkendőt, amivel felveheted ellenük a harcot.
  • 1. Töltse le a SurpriseMap applikációt a Play Storeból vagy iPhone készülékekre az appStore mobil szoftver áruházából.
  • 2. A játékban való részvétel feltétele, a regisztráció. Regisztráljon a játék weboldalon vagy az applikáción, mely történhet Facebook hozzáféréssel is.
  • 3. Gyűjtse össze a bacikat, majd a Zewa antibakteriális zsebkendőjével “pusztítsa el őket”!- A mobil alkalmazásban található térképen virtuális bacikat és Zewa zsebkendőt kell keresni az ország teljes területén, tömegközlekedési pontok, gyógyszertárak, iskolák és Tesco Hipermarketek vonzáskörzetében.
A cél:
A térképen haladva, a virtuális humoros bacikat kell felkutatni, rájuk kattintani és összegyűjteni őket. Amennyiben megtalálja a két féle - kék és lila- bacit, már csak 1 Zewa antibakteriális papír zsebkendőt kell keresnie, hogy a bacilusokat le tudja győzni. Minden sikeres gyűjtögetés után egy kedvezmény kuponnal ajándékozzuk meg Önt. Illetve a játék időtartama alatt gazdára talál 20 darab 5. 000 Ft értékű Zewa ajándékcsomag.

A térképen tehát a következő elemeket kell keresni:
2 féle bacilus képét és egy antibakteriális zsebkendőt. Egy kedvezménykupon elnyeréséhez mind a két féle bacilusból egyet és egy Zewa antibakteriális zsebkendőt kell összegyűjtenie. Minél több „baci+ zsepi csomagot” gyűjt össze, annál több kupont nyer és ezen felül, nagyobb eséllyel lehet Öné az 5.000 Ft-os ajándékcsomagok egyike.
Kezdete:
2016. December 14., Szerda
Vége:
2017. Február 2., Csütörtök
Beérkezési határidő:
2017. Február 2., Csütörtök
Sorsolás:
Nincs, ajándékcsomagot a legtöbb bacit összegyűjtő játékosok kapnak.
A játék során az első nyeremény, a zsebkendő kupon, az összegyűjtött bacikkal és zsebkendővel automatikusan megszerezhető.
Nyeremény:
  • 20 db 5000 Ft értékű Zewa ajándékcsomag
  • Zewa Softis Protect papír zsebkendő kupon 100 Ft értékben, mely beváltható a kijelölt Tesco Hipermarketek* pénztáránál
Heti nyereményjáték hírlevél: csak add meg az e-mail címed és küldjük a nyereményjátékokat!
E-mail:
Oszd meg az ismerőseiddel is, hogy ők is nyerni tudjanak!
Ott vagyunk facebookon is, lájkold az oldalt és nem maradsz le a nyereményekről!
Hirdetés
Hirdetés